Tuesday, January 15, 2013

WAYANG PACAK: ISTANBUL AKU DATANG

Salam Sejahtera kepada semual penghuni Seroja yang comel lote.

Semoga semuanya sejahtera kehendakNya dan sentiasa segar megar duduk di Seroja yang indah ini. Welcome Home to all Professional's students either CAT or ACCA. Selamat kembali ke rumahmu semula di Seroja 3. Tahniah kepada yang dapat & layak untuk menduduki kolej. kepada yang tidak bernasib baik. In Sha Allah ada hikmah disebaliknya, Kita hanya mampu merancang & hanya Tuhan yang menentukan perancangan itu samada menjadi sempurna, cacat cela, atau binasa.

You should NEVER regret anything in life. If it’s good, it’s wonderful. If it’s bad, it’s experience. Never give up. Great things take time. In Sha Allah. Amin.

0h, pembukaan 2013 dimulai dengan 2 progam warming-friendly . Yang pertamanya semestinya ialah program wajib kolej iaitu PERJUMPAAN PERDANA PELAJAR PROFESSIONAL & DIPLOMA yang telah berlangsung pada 15 Januari 2013 ( Selasa ) pada pukul 8.00 malam di Dewan Serbaguna 2. Dihadiri oleh Barisan Pengurusan Staf Kolej Seroja & Barisan Pembangunan pelajar, Barisan JPK 2012/2013, wakil Polis Bantuan,  & wakil Unit Fasiliti.

Dan yang keduanya seperti yang tertera di papan kenyataan Seroja, maka berlangsunglah wayang pacak julung kalinya pada tahun 2013 ini, Program ini merupakan aktiviti bulanan untuk para penghuni Seroja . " INSTANBUL AKU DATANG "


Wayang pacak ini bertempat Di Dewan Serbaguna Seroja 2, pada pukul 8.00 malam. Harga tiket macam biasalah cuma RM 1.00 sahaja. Kupon aktiviti akan disediakan & gerai jualan akan dibuka seperti biasa . Selamat menonton ya :)


Pedoman untuk hari ini :

Leave something for Allah but never leave Allah for something. In life, something will leave you but Allah will always be there for you

No comments:

Post a Comment